magyar-azeri

2019.10.13. 17:26

Rossi változtatott a kezdőcsapaton

A csapatnak mindenképpen győznie kell a vasárnapi mérkőzésen.

Marco Rossi szövetségi kapitány három helyen változtatott a csütörtökön a horvátoktól 3-0-s vereséget szenvedett magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatán.

Vasárnap, az azeriek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Splitben sokat hibázó Kádár Tamás helyett az eltiltásból visszatérő Baráth Botond került a védelem közepébe. Az olasz szakvezető szintén számíthat a kisebb sérülése után felépült Szoboszlai Dominikre, illetve bizalmat szavazott még Kovács Istvánnak. Utóbbi kettő Holman Dávid és a kiállított Kleinheisler László helyét veszi át. A középcsatár ezúttal is Szalai Ádám lesz.

Az azeriek elleni zárt kapus találkozó, melyet 15 ezer 14 éven aluli gyermek tekinthet meg a helyszínen, 18 órakor a holland Dennis Higler sípjelére kezdődik a Groupama Arénában.

A magyaroknak mindenképpen győzniük kell, hogy megőrizzék reális esélyüket az Eb-részvételt érő első két hely megszerzésére.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Baráth Botond, Korhut Mihály – Vida Máté – Dzsudzsák Balázs, Kovács István, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland – Szalai Ádám

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!