SÍTÁJFUTÁS

2020.02.04. 10:09

Sítájfutásban anya és lánya bajnoki címet szerzett Egernek

A hosszútávú egyéni ob-t Skalkán rendezte a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség (MTFSZ).

B. Cs.

Az MTFSZ sítájfutó szakága a szlovák bajnoksághoz kapcsolódva rendezte a skalkai terepen rendezte a hosszútávú egyéni ob-t. Az indulni szándékozók figyelmébe ajánlották: lehet, hogy a szezon egyetlen versenyzési lehetősége lesz ez a közelben, ezért nevezzenek minél többen. Az intelmet az egriek és a gyöngyösiek is megfogadták, sőt nemcsak rajthoz álltak, hanem begyűjtöttek három érmet.

Az Egri Testedző Club színeiben szereplő Simon Ágnes a W21 kategóriában magyar bajnoki címet szerzett, a nyílt szlovák bajnokságban pedig a második helyen végzett. A Felsőtárkányban élő téli olimpikont (2014, Szocsi) a lánya azonban felülmúlta. Kocsik Eszter (EVSI-Egri Spartacus SE) a W17-es kategóriában a magyar és a szlovák nyílt bajnokság aranyérmét is elhódította.

Honfi Gábor, Simon Ágnes, Kocsik Eszter és Wachter András Beküldött fotó

Az ugyancsak a Spartacust erősítő Honfi Gábor (M55) bronzmedálra lehetett büszke, míg M17-ben Wachter András (EVSI-Egri Spartacus SE) a magyarok közül a nyílt szlovák ob-n a hatodikként zárt. M45-ben Didriksen Tor Öyvind (Gyöngyösi Tájfutó Klub) számára negyedik hely jutott a magyar, hetedik pozíció pedig a szlovák nyílt bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában