VÍZILABDA

2018.09.26. 19:00

Szécsi Zoltán az Egri VK új elnöke

Cél az eddigi sikerek folytatása, az előrelépés.

Heol Sport

Egy nappal azt követően, hogy nyilvánosságra került Bárány Attila lemondása, szerdán már új elnöknek lehetett gratulálni az Egri Vízilabda Klub tisztújító közgyűlése után.

A háromszoros olimpiai bajnok korábbi hálóőr ismerősként tér vissza egykori klubjába, amelynek kapuját 2004–2005-ben, majd pedig 2007 és 2013 között védte. A sajtó számára nem nyilvános közgyűlést követően az egylet honlapján az szerepel, hogy elnökként Szécsi Zoltán célja „az eddigi sikerek folytatása, további sikerek elérése, az előrelépés.”

A beszámoló szerint az új első ember a megválasztását követően köszönetet mondott a klub korábbi vezetésének, illetve valamennyi edzőjének, munkatársának, akik a munkájukkal hozzájárultak az elmúlt évek sikereihez. „Akik sokszor erejükön felül teljesítettek, hogy a mindennapokban biztosítva legyen minden, az alapvető működéshez szükséges feltétel. Köszönettel illette a klub szurkolóit, akik hétről-hétre buzdítják szeretett csapatukat, elkísérve őket a világ bármely pontjára. Mindez kiváló alapot nyújt a további építkezésre, az előrelepéshez.”

Szécsi Zoltán Fotó: Nemes Róbert

A tagság által megválasztott új elnökség tagjai azt tűzték zászlajukra, hogy az anyagi értelemben lépjenek előbbre, biztos alapot nyújtva ezzel a klub fejlődéséhez. „Az új elnökség feladatának tekinti, hogy dinamikus csapatot alkotva, mindenben segítse az új elnök munkáját” – fogalmaznak az egrivizilabda.hu honlapon kiadott közleményben.

Az elnökség tagjai a következők: Biros Péter háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a ZF-Eger női csapatának vezetőedzője. Bóday Pál vállalkozó, médiaszakember. dr. Halmos R. Péter ügyvéd, egykori kiváló vízilabdázó, az EVK korábbi elnöke. ifj. Herman István vállalkozó. Hervai Zsolt vállalkozó, az Agria Drink Kft. ügyvezetője. Holbok Sándor egykori vízilabdázó, vállalkozó, üzletember, a Heves Megyei Vízmű és Eger Termál Kft. felügyelőbizottsági tagja. Dr. Turcsányi Dániel jogász, az EVAT Zrt. igazgatóhelyettese, Eger Megyei Jogú Város gazdasági társaságokért és fejlesztésekért felelős alpolgármestere. Juhász Péter borász, a Juhász Testvérek Borászat tulajdonosa. Kalanovics Attila, a Mauri Utazási Iroda Kft. ügyvezetője. Kis Szabó Ervin médiaszakember. Lugosi Dénes, az Eger Termál Kft. igazgatója. A közeljövőben az elnökség tagja lesz továbbá dr. Bényi Szabolcs, a MOB Gazdasági Bizottságának tagja, a Heves Megyei Közgyűlés alelnöke, akit ezen a közgyűlésen technikai okokból nem lehetett megválasztani.

Februárban jött

A városmarketing erősítése és a vízilabda sport népszerűsítése érdekében idén februárban „igazolta le” Szécsi Zoltánt a megyeszékhely önkormányzata. A város díszpolgára azért tért vissza, hogy ismertségével, személyiségével és munkájával segítsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában