búcsúmeccs

2018.11.13. 16:00

Szurkolói roham indult a bejelentés után

Amióta az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) bejelentette, hogy az Egyesült Államok válogatottjával szembeni csütörtöki felkészülési mérkőzése lesz Wayne Rooney búcsúmeccse a nemzeti csapatban, alaposan megnőtt az érdeklődés az összecsapás iránt.

(FILES) In this file photo taken on November 11, 2016 England's striker Wayne Rooney wears a poppy armband to commemorate Armistice Day as he plays during a World Cup qualification match between England and Scotland at Wembley stadium in London. - Wayne Rooney is to come out of England retirement for a final one-off appearance against the United States in an international friendly at Wembley this month, the Football Association announced Sunday, November 4, 2018. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Fotó: AFP

Az FA szóvivője kedden azt mondta, hogy mióta november 4-én kiderült, az angol válogatott gólrekordere még egyszer utoljára magára ölti a háromoroszlános mezt, több mint 20 ezer belépőt értékesítettek. A szövetség mintegy 60 ezer nézőt vár a találkozóra a Wembley Stadionba.

A mérkőzésen a jelenleg az egyesült államokbeli DC Unitedben játszó Rooney várhatóan csereként jut majd szóhoz.

A 33 éves csatár eddigi 119 angol válogatott fellépésén 53 gólt szerzett.

Borítókép: AFP / Adrian Dennis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában