KISPÁLYÁS FOCI

2019.04.20. 10:22

Tavasz-kupa: a Vamav büntetőpárbajban nyert

Kiss István csapata 18 csapatos mezőnyben végzett az élen.

B. Cs.

A Vamav-Metcom Kft. csapata. Állnak (balról): Belkovics Béla intéző, Nagy Béla, Csikós Tamás, Hovanecz Máté, Papp Dávid. Elöl: Major Zsolt, Bartha Balázs, Kovács Tamás, Kiss Zsolt, Csomor Szabolcs. A képről hiányzik Kiss István, ifj. Kiss István, Dobos Zsolt, Szabó Balázs és Forgó Róbert Beküldött fotó

A Kiss István irányította Vamav-Metcom Kft. csapata nyerte a Gyöngyös Városi Kispályás Szövetség által rendezett Tavasz-kupa felnőtt tornát. A főiskolai két pályán 18 csapat játszott egymással a majd' egy hónapig tartott küzdelemsorozatban. A végső győztes a csoportkörből veretlenül, 35–2-es gólkülönbséggel és 12 ponttal ment tovább.

A Vamav-Metcom Kft. csapata. Állnak (balról): Belkovics Béla intéző, Nagy Béla, Csikós Tamás, Hovanecz Máté, Papp Dávid. Elöl: Major Zsolt, Bartha Balázs, Kovács Tamás, Kiss Zsolt, Csomor Szabolcs. A képről hiányzik Kiss István, ifj. Kiss István, Dobos Zsolt, Szabó Balázs és Forgó Róbert Fotó: Belkovics Krisztián

Eredményeik, a csoportban: –Enigma 8–1; –Adrenalin 4–1; –R-Pex 15–0; –Mátrafüred 8–0

A nyolc közé jutásért: –R-Pex 2–0

A négy közé jutásért: –Verőfény 5–1

A döntőbe jutásért: –KolorBár 6–0

A DÖNTŐBEN:

Vamav-Metcom–epuletuzemeltetes.com 1–1, hétméteresekkel nyert a Vamav

A küzdelmes finálé 13. percében Kiss Zsolt juttatta előnyhöz a Vamav csapatát, majd a rendes játékidő (2x20 perc) 38. percében Horváth Viktor egyenlített. A büntetőpárbajban a tizenharmadik rúgás döntött a Vamav javára.

A 3. HELYÉRT:

KolorBár–Peszlen 5–5, hétméteresekkel a KolorBár nyert

A dobogón végzett csapatoknak a GYVKLSZ elnöke, Kovács Róbert adta át a díjakat. A 2019-es bajnokság április 23-án kezdődik, a nyitányon a Tavasz-kupa győztese rangadóval kezd a HB csapata játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában