DRIFT

2019.07.11. 18:44

Utoljára rendeznek Bélapátfalván Hegyi Driftet

Hat év után úgy döntöttek, hogy eljött az utolsó rendezvény időpontja.

S. K.

A Hegyi Drift a legfelkészültebb versenyzők viadalának számít

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Az utolsó bélapátfalvai rendezvényként harangozták be a szervezők a július 20-án, szombaton sorra kerülő Hegyi Driftet. A hatéves múltra visszatekintő megmérettetés kapcsán váratlan bejelentést tettek a szervezők.

„Hat éve bukkantunk rá a különleges helyszínre, amely komoly kihívásként szolgált a versenyzők számára. A rendezvény Magyarország egyetlen hegyi drift versenyeként vonult be a köztudatba, de az igazi áttörésre sajnos hiába vártunk. Hiába igyekeztünk évről évre új ötletekkel előállni, az eseményt minden évben veszteséggel zártunk. Az éves támogatóink ugyan továbbra is mellettünk állnak, de már nincs több ötlet és nincs elég pénz sem a perselyben. A belépőjegyek árát már nem tudjuk emelni, s ezek után úgy döntöttünk, hogy eljött az utolsó rendezvény időpontja” – olvasható az eseményt felvezető tájékoztatóban.

A festői szépségű Bélkő-hegy lábánál idén is illusztris mezőny várható. Az országos bajnoki fitamon PRO és SEMI PRO kategóriában versengenek a pilóták.

A Hegyi Drift a legfelkészültebb versenyzők viadalának számít
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában