nfl

2020.03.20. 12:10

Úton van Brady, mindenki bérletet akar a Buccaneers meccseire

Bár hivatalosan még nem jelentették be a sztár érkezését, mégis azonnal megugrott a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers bérleteseinek száma.

(FILES) In this file photo former New England Patriots quarterback Tom Brady talks to the press during a media availability at the Super Bowl Media Center at the World Congress Center in Atlanta, Georgia on January 31, 2019. - Six-time Super Bowl champion quarterback Tom Brady appears set to join the Tampa Bay Buccaneers as NFL free agency signings were prepared to begin on March 18, 2020.Three-time NFL Most Valuable Player Brady, who turns 43 in August, said Tuesday he was leaving the New England Patriots after 20 seasons with the club under coach Bill Belichick. (Photo by TIMOTHY A. CLARY / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Timothy A. Clary

Az ESPN arról számolt be, hogy

öt-hatezer szurkoló órákat vár az interneten, hogy hozzájusson a bérletéhez, amelynek árát ráadásul – az új vásárlók számára – 15 százalékkal megemelte a klub.

Brady a hét elején jelentette be, hogy húsz év után elhagyja a New England Patriots együttesét, majd órákkal később az is kiderült, hogy

évi 30 millió dollárért a Tampa Bay Buccaneers színeiben folytatja, de a szerződést még nem írták alá a felek.

A 42 esztendős irányító a százéves liga történetében egyedüliként hatszoros bajnok.

A Buccaneers a 2002-es szezon megnyerése óta mindössze kétszer jutott a rájátszásba, de akkor is az első mérkőzésén kiesett, legutóbb a 2007-es szezonban jutott túl az alapszakaszon. A sikertelenség az átlagnézőszámon is meglátszik, ugyanis tavaly 51 898 drukker tekintette meg a hazai mérkőzéseket, amely 30. helyre volt elég a 32 csapatos ligában.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában