SPORTLÖVÉSZET

2019.02.11. 16:01

Vamav LK: nagy álom 2020-ra

Rajna Bettina és Horváth Zsombor is fogadhatta a gratulációkat.

B. Cs.

Csank János (balról) és az ob-aranyat nyert trió Beküldött fotó

Rendhagyó pillanatból többet is felvonultatott a Vamav LK közgyűlése. A gyöngyösi összejövetel egyik lényeges momentumát a 2019-re vonatkozó feladatok között említették. Merész álom, hogy 2020 májusában Gyöngyösön rendeznék meg az általános és középiskolák országos bajnokságát, de belevágnak, mert éreznek annyi erő, elszántságot és támogatottságot, hogy a Mátraalján láthassák vendégül a diákok legjobb sportlövőt.

Csank János (balról) és az ob-aranyat nyert trió Beküldött fotó

És ha már legjobbak! A tavalyi esztendőben bőven akadt kiemelkedő eredményt elért sportolója a Vamavnak. A felnőtteknél az országos bajnoki címet nyert trió tagjai (Bujáki János, Szécsényi Szabolcs, Varga Csaba) vehettek át oklevelet és serleget. Az utánpótlás képviseletében légpuskás teljesítményéért Rajna Bettina és Horváth Zsombor fogadhatta a gratulációkat, míg 60 év feletti versenyzőként Farkas Imrének járt az elismerés. A klub működésének támogatásáért Nádudvari Istvánnak, Nagy Gábornak, Farkas Imrének és Csete Sándornak lehettek hálásak a gyöngyösiek. A díjakat Csank János, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, egyben a Gyöngyösi AK előző edzője, továbbá a megyei lövészbírói bizottság elnöke, Korponay Attila adta át. Csank mester aztán meglepetésben részesítette az egylet vezetése, ugyanis a klub örökös tiszteletbeli tagjává választották. A futballszakember nagy megtiszteltetésként vette a nemes gesztust.

Azt már a Vamav LK elnöke, Belkovics Béla tette hozzá, hogy labdarúgás és lövészet közös szava a lövés, a melyből a pályán a gól, a lőlapomban találat születik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában