nba

2019.07.02. 17:10

Visszavonultatja Durant mezét a Warriors

Noha csak három évet játszott a csapatban, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Golden State Warriors visszavonultatja Kevin Durant 35-ös mezszámát.

CHARLOTTE, USA - FEBRUARY 17: Kevin Durant of Team LeBron dunks the ball during the Team LeBron vs Team Giannis at the 68th NBA Allstar 2019 at Spectrum Arena in Charlotte, NC, United States on February 17, 2019. Peter Zay / Anadolu Agency

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Peter Zay

„Hihetetlen karrierjében új fejezet kezdődik, de

szeretnénk megköszönni neki, amit hozzátett az NBA történetének egyik legnagyszerűbb meneteléséhez”

- írta közleményében Joe Lacob, az oaklandi klub társelnöke, aki további sok sikert kívánt a távozó világsztárnak.

Durant három éve az Oklahoma City Thundertől igazolt a Warriors együtteséhez, amellyel 2017-ben és 2018-ban úgy nyerte meg a bajnokságot, hogy őt választották a finálé legértékesebb játékosának. Idén döntőbe jutott a Golden State, amely ott kikapott a Toronto Raptors gárdájától, Durant pedig sérülés miatt kihagyta az első négy meccset, majd az ötödiken elszakadt az Achilles-ina.

A 30 éves játékos vasárnap jelentette be, hogy a Brooklyn Nets színeiben folytatja pályafutását, ahol négy szezon alatt 164 millió dollárt keres majd.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában