LABDARÚGÁS

2019.06.10. 12:03

Zagyvaszántón tavaszi remeklés kellett a bronzéremhez (videóval)

Molnár Tamás hálás Juhász Krisztiánnak a segítségért.

B. Cs.

A Zagyvaszántó SE bronzérmes csapata Beküldött fotó

A Zagyvaszántó SE U19-es korosztályú csapata végzett a harmadik helyen a 2018/19-es megyei II. osztályú bajnokság Nyugati csoportjában. A gárda edzője szerint felemásan alakult a bajnoki év.

– Csapatunk az elmúlt szezonban kisebb-nagyobb hullámvölgyeken ment át – fogalmazott Molnár Tamás. – A bajnokság előtt három meghatározó játékos igazolt el tőlük, de sikerült pótolnunk őket. A csapategységen érezhető volt, hogy még nincs összecsiszolódva a gárda, ennek ellenére is gyűjtögettük a győzelmeket. Ősszel sok pontot elhajtottunk, de tavasszal sikerült javítani, illetve az előttünk lévőket utolérni, ami nagy lendületet adott a szezon hajrájára. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, és köszönöm Juhász Krisztiának, hogy a tavaszi szezonban segítette a gárda irányítását. Nélküle nem érhettük volna el ezt rég áhított eredményt.

A Zagyvaszántó SE bronzérmes csapata Beküldött fotó

Az idényt a Gyöngyössolymos elleni 16–1-es győzelemmel – fejezte be a ZSE.

– Az utolsó mérkőzésén sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk, amivel be biztosítottuk a bronzérmet. Jó pihenést kívánok mindenkinek – zárta szavait Molnár Tamás.

A 24 mérkőzésen 46 pontot gyűjtött szántóiak 127–56-os gólkülönbséggel büszkélkedhettek. A találatokból Kiss Gábor 49 góllal vette ki a részét.

A szezon végét így zárta a ZSE:

[video width="640" height="368" mp4="https://www.heol.hu/wp-content/uploads/2019/06/video1560107841.mp4"][/video]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában