La liga

2017.09.21. 13:25

Zidane mindenkit nyugalomra int

A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nyugodtnak kell maradni azután is, hogy együttese kikapott a Real Betistől, és az eddigi három hazai bajnoki mérkőzésén mindössze két pontot szerzett.

Real Madrid's coach from France Zinedine Zidane (R) gives instructions from the sideline as Real Madrid's forward from Portugal Cristiano Ronaldo walks past during the Spanish league football match Real Madrid CF against Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 20, 2017. / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Gabriel Bouys

„Sajnálom a játékosokat, mert sok energiát fektettek bele ebbe a meccsbe, a végén mégis az ellenfél szerzett gólt, ami fájó” – mondta Zinédine Zidane.

A szerda esti találkozón a Real Madrid többször is közel állt ahhoz, hogy a sevillai gárda hálójába találjon, de Antonio Adán nagyszerűen védett, kétszer pedig a kapufa mentette meg a Betist a góltól. A vendégek a 94. percben döntötték el a három pont sorsát.

„A labda egyszerűen nem akart a kapuba kerülni. Ha csak egy helyzetet is kihasználunk, az egész mérkőzés más lett volna. Amikor sehogy sem sikerül a gólszerzés, előfordul az ilyen eredmény” – folytatta a madridi tréner.

„Nyugodtnak kell maradni” – szögezte le, utalva arra is, hogy az előző két otthoni mérkőzésükön döntetlent értek el, így a lehetséges kilencből eddig csak két pontot szereztek saját közönségük előtt.

„Legközelebb, amikor itthon játszunk, mindent el kell követnünk a győzelemért, hogy véget vessünk ennek a rossz szériának” – hangsúlyozta.

A Real Madrid – amelyben ötmérkőzéses eltiltása után ezúttal tért vissza Cristiano Ronaldo – öt forduló után csak a hetedik helyen áll a La Ligában.

Borítókép: Zinedine Zidane instrukciókat ad az oldalvonal mellett sétálgató Cristiano Ronaldónak a Real Madrid – Real Betis (0-1) spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.

AFP / Gabriel Bouys

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában