KÉZILABDA

2019.04.10. 16:48

Zsiga, Tóth és Konkoly is előadást tart az egri szakmai délutánon

A folyamatos fejlődés lehetőségét kínálják Szabó Péterék.

S. K.

Zsiga Gyula is mikrofont ragad a Leányka úton

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Minden érdeklődő számára nyílt szakmai délutánt szervez a Heves Megyei Kézilabda Szövetség (HMKSZ). Az eseménynek április 18-án, csütörtökön az ­egri Eszterházy csarnok ad otthont.

– Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Heves megye összefogásával valósul meg a rendezvény – tájékoztatott a HMKSZ 2018 nyarán kinevezett elnöke, Szabó Péter. – A folyamatos képzés és fejlődés lehetőségét szeretnénk biztosítani a régió szakembereinek, akik tapasztalataikat később hasznosíthatják a további munkájuk során. Neves szakembereket sikerült megnyerni az eseményre, akik a gyakorlatban mutatják meg a különböző játékhelyzetekre vonatkozó praktikákat.

Az előadók között szerepel a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) szakmai igazgatója, Zsiga Gyula, a DVTK-Eger NB I.-es férficsapatának vezetőedzője, Tóth Edmond, továbbá a szintén élvonalbeli HE-DO B. Braun Gyöngyös trénere, Konkoly Csaba is.

A programok 14 órakor kezdődnek.

Zsiga Gyula is mikrofont ragad a Leányka úton Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában