Szépség és divat

2009.10.08. 12:07

Szenzációs kedvezményekkel újra GLAMOUR-napok!

Október 9-11-ig újra GLAMOUR-napok! Az 5 éves GLAMOUR magazin már 8. alkalommal rendezi meg az ezúttal 3 napos akcióját, országszerte, több mint 1000 üzletben!

BAMA

A GLAMOUR magazin jóvoltából ezen a hétvégén 20, 30, vagy akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatunk 104 márka kínálatából, ezernél is több üzletben országszerte. A GLAMOUR magazin októberi, illetve a Kiskegyed aktuális számában található kuponfüzet segítségével élhetünk majd az akció nyújtotta lehetőségekkel.

 

A GLAMOUR-napok ideje alatt 33% kedvezménnyel fizethetünk elő a magazinra!

Ha pedig most a születésnapos Glamour magazinnal játszik, akkor lehet, hogy Ön lesz a két szerencsés egyike, aki 100 000 forint költőpénzzel, egy személyi stylisttal, és egy új Lancia Ypsilonnal vásárolgathat a több új üzlettel felfrissült WestEnd City Centerben! Ráadásul egy ideig a mosószerre sem kell gondolnia, hiszen az Ariel 15 liter Color & Style mosószerrel ajándékozza meg a nyerteseket, akik egy divatos Cango & Rinaldi karkötővel és MAC sminkutalványokkal is gazdagabbak lesznek!

A WestEnd játékán további egy szerencsés nyerhet ugyancsak 100 000 forint költőpénzt, amennyiben szeptember 24. és 30. között két kérdésre helyesen válaszol a bevásárlóközpont honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!