Szépség és divat

2010.02.09. 17:20

Strasszok, cipzárak és szegecsek

Eklektika, vibráló színek a 80-as évek jegyében, és sok apró részlet bolondítja az új szezon táskáit.

NANA.HU

Talán nincs is olyan nő, aki ne lenne táska- és cipőfüggő, ebben a szezonban azonban végre lelkiismeret-furdalás nélkül vásárolhatunk új darabokat, hiszen idén tavasszal a tavalyi táskánk már biztosan nem számít majd divatosnak.80-as évek újra!

Éppen úgy, ahogy a divat más szegmenseiben, úgy a táskafronton is hódítanak a visszatérő 80-as évek. Ez nem csak a színhasználatban (divatosak a vibráló, élénk színek), de akár az anyag használtban is megmutatkozhat. Műanyagból, PVC-ből készült, áttetsző kézitáskát több divattervező kollekciójában is láthattunk. Ezek a darabok bizonyosan nem örök életűek, de nagyon vidám kiegészítők.

Eklektika felsőfokon

A kézitáskáknál, válltáskáknál nem foghatunk mellé egy-egy feltűnő, részlet gazdag, már-már túlzsúfolt díszítésű darabbal. Az idei szezon legfontosabb szabálya az eklektika! A Chanel tavasz-nyári kollekcióját elárasztották a barokkosan túldíszített darabok, de a Fendi, vagy éppen a Louboutin is hasonló táskákat mutatott be. Válltáskából válasszunk nyugodtan kissé buggyosat, de mindenképpen díszítse valamilyen feltűnő részlet, például masni, vagy apró kövek, strasszok, esetleg funkciótlan cipzárok.Kígyóbőr, fonatok


Természetesen a feltűnő díszítettség magával hozta a feltűnő minták újjászületését is, így tavasszal a hatalmas, kígyóbőrmintás bőrtáskák újra népszerűek lesznek, ahogy a párducmintás darabok is. Akik azonban a szafari hangulatot nem állatbőrmintás darabokkal szeretnék felkelteni, még mindig választhatják a fonott táskákat, amelyből a tavaszi kollekciókban meglehetősen nagy a kínálat. Nemcsak a hagyományos háncsfonatoknak jön el az idejük, de a fonott bőrtáskák is reneszánszukat élik majd, az külön dob majd az összhatáson, ha hippis rojtok lógnak le róla.

A táskapiacon idén sincs hiány a választékból, akár kis laptáskát keresünk, akár hatalmas válltáskát egyet ne feledjünk 2010-ben az extrém díszítésekkel, feltűnő színekkel most biztosan nem fogunk mellé!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!