Szépség és divat

2010.08.23. 17:18

Sztárcsemeték a divatvilágban

A divattervezők imádják a hírességek gyerekeit, velük is hirdetnek.

BAMA

Daisy Lowe, Pixie és Peaches Geldof, Georgia May Jagger és Dree Hemingway, csak így nagy hirtelen, közös vonásuk, hogy mindannyian szüleik, felmenőik révén kerültek a divatvilág közelébe.

Nemcsak a divatshow-kon van bérelt helyük, de együtt buliznak a legmenőbb tervezőkkel, aztán egyszercsak kampánylányok lesznek, divatmagazinokban pózolnak. Ez a trend nem egyhamar fog megszakadni, hiszen egyre újabb sztárcsemeték bukkanak fel, most például Zoe Karvitz, Lenny 22 éves lánya bukkant fel Alexander Wang legújabb reklámjában. Szereplése persze nem lephette meg a fiatal divattervező rajongóit, hiszen közismert tény, hogy a színésznőként már jó pár éve aktív Zoe Wang egyik egyik legjobb barátja. Most ez a barátság egy őszi-téli kampányt eredményezett.

De említhetjük Allison Le Borges-t is, a szintén roppant fiatal szépség Alain Delon unokája. Ilyen nagypapával természetesen Allison (vagy angolosan Alyson) nem is választhatott más pályát, mint a színészet. Karrierje még nem vett igazi lendületet, egyelőre modellként sikeresebbnek bizonyul, olyannyira, hogy az Intismissimi új alakformáló fehérneműinek Allison lett az arca. A legendásan jóképű Delon büszke lehet a kisunokára, aki fantasztikusan fest fehérneműben, igaz, nem úgy tűnik, hogy az alakformálásra túl nagy szüksége lenne, de ez cseppet sem von le Allison teljesítményéből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!