Szépség és divat

2010.09.28. 17:01

Hőség ősszel!

Mindegy milyen lesz az idő, a hangulat forró marad!

BAMA

A divatvilágban talán még soha nem volt ennyire forró az ősz, pláne Lara Stone számára, aki egymaga tesz róla, hogy felforrósítsa a hangulatot. A holland topmodell csillaga egyre magasabbra emelkedik, idén ősszel egyértelműen egyeduralkodó a divatvilágban

Ennél meggyőzőbb bizonyíték aligha kell annál, hogy a francia Vogue fennállásának 90. évfordulóját ünneplő lapszám címlapjához a főszerkesztő nem egy modell-legendát nyert meg, hanem dédelgetett kedvencére bízta a borítót. Lara Stone két divatanyagban is szerepel a magazin októberi számánban, ami mindig nagy megtiszteltetés egy modell számára.

Lara Stone nőies vonalait cseppet sem szeméremes módon mutatja be a különböző divatmagazinokban. A szőke holland lány védjegye a fogrés, amellyel egy csapásra teremtett divatot. Népszerűségére jellemző, hogy a francia Vogue mellett még további három lapban is szerepel divatanyaggal a korábban már a Playboynak is pózoló szépség, aki az új évtized egyik legmeghatározóbb arca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!