Sztárvilág

2009.04.14. 16:13

Már most aranyban fürdik a meztelen Hilton-örökös

Egyelőre nem hatásos egy osztrák, habzóbort gyártó cég reklámkampánya, pedig reklámarcuk, Paris Hilton még ruháitól is megvált a siker érdekében. A kudarc oka egy hosszúra nyúló névhasználati per, az örökösnő testével elégedettek voltak szomszédaink.

Kiskegyed Online

Paris Hilton – a világot behálózó Hilton szállodalánc nem éppen szűzies életet élő örököse – anyaszült meztelenül mutogatta magát! Ezúttal azonban nem a rá jellemző polgárpukkasztás, hanem pusztán pénzkereset céljából. A már amúgy is dúsgazdag botrányhősnő az osztrák Rich Prosecco, habzóbort gyártó céghez szerződött reklámarcnak. A hírek szerint nem csekély összegért!

Paris hiába vetkőzött, az áru továbbra is raktárban hever

Az osztrákok azonban nem elégedtek meg csupán az arcával, testét is akarták, és meg is kapták! Hilton kisasszony tetőtől-talpig aranyra festve, anyaszült meztelenül hirdeti a „sógorok” habzóborát.Paris a legjobb modell, akivel hirdethetjük a Proseccot!” – jelentette ki Günter Aloys, vállalat tulajdonosa. Mondta ezt annak ellenére, hogy a nedű egyelőre nem hozta azokat az értékesítési célokat, amelyeket elvártak tőle, hiszen a készlet raktárakban pihen világszerte. Az osztrák gyártó ugyanis olasz borászokkal pereskedik a Prosecco név használata miatt, addig pedig – Paris teste ide vagy oda – eladhatatlan az áru.

Koszos luxuslakás potom 400 ezer dollárért kiadó!

A gazdasági világválság idejét éljük, amit még a multimilliomos sztárok is megéreznek. Talán ez vezette Paris Hilton-t arra, hogy nyárra meghirdesse New York-i luxuslakását – 400 ezer dollár ellenében bárki az örökösnő otthonában vakációzhat! Miss Hilton hét fürdőszobával, könyvtárral, személyzeti lakosztályokkal, és hatalmas kerttel rendelkező part menti villájába május 25-től, 3 hónapra lehet beköltözni. Már, ha valaki látatlanban kibérelné. Egy korábbi bérlője ugyanis nemrégiben arról számolt be, hogy a Hilton-villa siralmas állapotban van. „A lakás csupa kosz és mocsok. Még ablakok többsége ki van törve!” – teregette ki a szennyest a név nélküli az albérlő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!