Sztárvilág

2009.04.18. 19:54

Tóth Vera Amerikában próbálna szerencsét

A tehetséges énekesnő hírek szerint szívesen költözne a tengerentúlra, hogy szerencsét próbáljon. Bár itthon is sorra jelennek meg lemezei és rajongótábora is óriási, világhírnévre azonban csak külföldi sikerek elérésével tehet szert.

Kiskegyed Online

Tóth Verát isteni tehetséggel áldotta meg a sors. Kiváló hangorgánummal rendelkezik, aminek köszönhetően nagyon rövid idő alatt óriási sikereket ért el. 2004. Év hangjára már óvodában felfigyeltek, igaz a nagy áttörésre csak középiskolában került sor.

Különcnek tartották

Vera már korai gyermekkorában bizonyította muzikalitását. Éjjel-nappal danolászott, csiszolta gyönyörű hangját. Szülei látva nagyobbik lányuk tehetségét természetesen zenei iskolába íratták, ám az elsőben nem sikerült Verának beilleszkedni. Innen kivették, és egy másik oktatási intézményben képezhette tovább magát, sikerrel. Itt ugyanis már elfogadták osztálytársai, tanárai így semmi sem gátolta abban, hogy kibontakozzon.

Úton a hírnév felé

Az éneklésbe és hangjába vetett hitét végül a középiskolában elért sikerei támasztották alá:
sorra nyerte az országos versenyeket, noha ő sosem a kedvelt népdalokkal állt a zsűri elé. Majd egyszerre minden megváltozott az életében. Hirtelen univerzális hangulaténekesnő lett – vallja magáról honlapján – és dalolt musicalstúdióban, népdalt, műdalt, énekelt rockegyüttesben, és a himnuszt is mindig ő énekelte a városi rendezvényeken.

Aki örökre megváltoztatta


Vera egy ideig elaprózta páratlan tehetségét, de egy szerencsés találkozásnak köszönhetően új irányt vett karrierjének alakulása. Völler Adél - az énektanára - önbizalmat adott Verának, aki átlépve szülővárosa korlátait újra ringbe szállt.

A Megasztár fogságában

Majd jött a nagy áttörési lehetőség: Vera 2004-ben jelentkezett a tehetségkutató versenyre, és győztesként távozott onnan. Azóta öt nagylemezt készített, és számos helyre hívják fellépni is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!