Sztárvilág

2009.10.12. 10:36

Apró titkok Marenecz Fruzsina életéből

A rosszfiúkat izgalmasnak tartja, párja pedig egyszerűen minidiktátornak becézi. Marenec Fruzsina apró kis titkai.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A csinos fiatal lány 3-4 éven belül családot szeretne.
[/caption]1. Szívesen randiznék Vin Diesellel. Aki valljuk be, nem a színészi alakításai miatt tetszik nekem. Elvetemült, rossz fiús imázsa miatt rendkívül vonzónak tartom. Ha elvinne egy randira, igazi nőnek érezném magam mellette.

2. Bár a Vacsoracsata óta finnyásnak gondolnak engem, egyedül a gyümölcsöket nem szeretem, különösen a sárgadinnyét kerülöm. A zöldségekkel jobb barátságot ápolok.

3. Minidiktátornak becéz a párom. Nem véletlenül. Szeretek irányítani, ami tudom, hogy nem mindig jó. Erős egyéniség vagyok, ám észérvekkel mindig meg lehet győzni. Néha pedig kimondottan szeretem, ha helyreutasítanak- persze csak a páromnak engedem meg.

4. 3-4 éven belül szeretnék családot alapítani. A potenciális apajelöltet pedig meg is találtam a párom személyében, aki szerencsére hasonlóan gondolkodik, mint én. Ő most 30 éves, így számára is lassan aktuálissá válik a gyerekvállalás.

 

5. Bogárfóbiám van. Ha meglátok egyet a lakásban, ledermedek. Csak hebegek-habogok egészen addig, míg a párom likvidálja őket.

6. Kedvenc városom New York. Amióta az eszem tudom, oda vágyom. Szerintem ott töltöttem ez előző életem. Terveim között szerepel, hogy oda utazzak, sőt pár évvel ezelőtt még az is megfordult a fejemben, hogy New Yorkba költözöm.

7. Pilates-rajongó vagyok. Szükségem is van erre a mozgásformára, mert sajnos gerincferdülésem van. Görbén járok, nem húzom ki magam, ezért sokszor rám is szólnak. Az elmúlt hónapokban nagyon belendültem, rendszeresen látogattam az órákat. Most sajnos a párom lebetegedett, -és mint tudjuk, a férfiak ilyenkor a halálukon vannak-, és én ápolom. Amint jobban lesz, ismét gyakori vendég leszek a tornateremben.

8. Iszonyatosan babonás vagyok. Igyekszem ebből a szokásomból vissza venni. Most már nem kopogok minden kék Trabanton és nem fordulok vissza, ha fekete macskát látok. Azt viszont nagyon bánom, hogy Budapesten ritkán látok kéményseprűt.

9. Elefántokat gyűjtök. Legyen az porcelán, plüss, vagy éppen műanyag. A másik nagy mániám, hogy gumicukrot kérek minden családtagomtól, barátomtól, aki külföldről jön haza. Persze a cukrot nem gyűjtögetem, hanem azonnal megeszem.

10. Verhetetlen vagyok veszekedésben. Ha elszakad nálam a cérna, például mikor nem figyelnek rám, akkor dobálózni kezdek. Persze azért arra odafigyelek, hogy ne törékeny dolog repüljön, mert azután meg takarítanom kellene.

11. Angelina Jolie bőrébe bújnék szívesen. Nem is kívánhatnék jobb életet, mint ami neki van. Gyönyörű, sikeres, van egy tucat gyereke. És övé Brad Pitt, akit én sem zavarnék el, ha az ajtómon kopogtatna.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!