Sztárvilág

2009.10.25. 07:00

Azurák Csaba kitálal!

A házimunkában nem igazán jeleskedik a műsorvezető. Szívesen gyűjtene bort, de a nemes nedű valahogy mindig elfogy. Azt pedig még mindig nem tudja, mikor veszi el kislányi édesanyját.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] „Ugyanaz a józan vidéki srác vagyok, aki mindig is voltam.”
[/caption]1. Ha nem a médiában dolgoznék, akkor el tudnám magam képzelni például egy borospince alkalmazottjaként. Vagy bárhol, ahol emberekkel kell beszélgetni. Talán, ha 50- 60 éves leszek, szívesen elvállalnék egy polgármesteri posztot.

2. Szeretek sportolni. Úszom, futok és sakkozom. Mindig az időbeosztásomtól függ, hogy mennyi időt tudok szánni a sportra. Gyerekként a Videotonban kosárlabdáztam, serdülő korosztályban országos bajnok voltam.

3. Hamarosan kézhez kapom a második diplomámat is, politikai szakértő szakon. Az első diplomámat a Kodolányi János Főiskolán szereztem angol- kommunikáció szakon. A munkám lévén folyamatosan tanulok, de el tudnám képzelni, hogy ismét iskolapadba üljek és ne álljak meg két diplománál.

4. Emocionális típus vagyok, ami többek között abból is fakad, hogy rák a csillagjegyem. Fontosnak tartom, hogy kinyilvánítsuk a szeretetünket a szeretteink felé szóban is. Persze nem szeretem túlzásba vinni, mert elkopik az a bizonyos szó, de akkor is jó érzés nekem is, ha jelezhetem a páromnak, gyermekeimnek, vagy éppen a szüleimnek, hogy mennyire fontosak nekem.5.
Két kislányom, Zsófi és Hanna ugyanolyan akaratos és makacs, mint én voltam. Ha már százszor kell rájuk szólni, hogy vegyék fel a cipőt, menjenek fürödni, akkor talán kicsit kihoznak a sodromból. Mégis inkább jókat nevetek kínomba magamon. Annyi drámával találkozom nap, mint nap, inkább örülök neki, hogy ilyen eleven és cserfes gyerekek.

6. Ki a kedvenc kollégám? A Napló és a Mokka munkatársai. Közülük talán Szalay Ádámot tudnám kiemelni, akivel barátilag, családilag összejárunk.

7. Borokat próbálnék gyűjteni, de mindig megiszom őket. Nyáron jól esik egy hidegebb fehér, esténként pedig egy testesebb vörösbor. Jó társaságban elengedhetetlen, hogy ne nyissunk fel egy palackkal.

8. Gyerekkorom óta a Depeche Mode a kedvenc zenekarom. Nekem is voltak fekete ruháim, sőt emlékszem, mikor a szobámban én is nekiálltam szintetizátorozni, hogy utánozzam őket. Meg van az összes albumuk. Legközelebb januárban jönnek Magyarországra, én biztos ott leszek, mint minden hazai koncertjükön.

9. Még nem tudom, mikor nősülök meg. Hat éve vagyunk együtt a párommal, Grétivel. Nem akarok kibújni a házasság alól, de mi tényleg olyan jól megvagyunk papírok nélkül is. Ezért nem fontos a formalitás. Ha eljön az ideje, akkor úgy is oltár elé állunk.

10. Két népdalt - a Kiskece lányomat és a Megismerni a kanászt - el tudok pengetni gitáron. A nővérem tanított meg rá. De itt véget is ér a gitártudásom.

11. Büszke vagyok arra, hogy ugyanaz a józan vidéki srác vagyok, aki mindig is voltam. Még mindig tudom értékelni, amit kaptam és ahonnan jöttem, és remélem ez már így is marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!