Sztárvilág

2009.10.31. 07:00

Egy éven belül meghalhat a fiatal színésznő?

A botrányhősnő apja szerint Lindsay Lohan Elvis, Anna Nicole Smith és Heath Ledger útját járja. Attól tart, hogy lánya hamarosan elpusztítja magát.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mindkét félnek igaza van, csak hát a csomagolás...
[/caption]A botrányos életű Lindsay Lohan apja már többször hangot adott aggodalmának, lánya életvitele miatt. Nem is akárhogyan: egyre ízléstelenebb mondatok hagyják el a száját lányáról – a bulvársajtó legnagyobb örömére. Az, hogy rehabra kellene küldeni Lindsay-t, illetve, hogy lépten-nyomon ócsárolja barátnőjét, még a finomabb beszólások közé tartozik. Legutóbb ugyanis már azt találta nyilatkozni, hogy rosszéletű lánya egy éven belül meghal, ha nem kezelteti magát. Véleménye szerint azon az úton jár, mint Elvis, Anna Nicole Smith vagy Heath Ledger.

Nyilatkozatháború

Érthető tehát, hogy a színésznő múlt hónapban távoltartási végzést kért a „újdonsült médiasztár” papa ellen arra hivatkozva, hogy teljesen kiszámíthatatlan, és attól tart, hogy egy óvatlan pillanatban rá fog támadni. Nemcsak Lindsay Lohannak akad nézeteltérése a férfival. Családja szerint ahelyett, hogy sütkérezik a média által nyújtott reflektorfényben, inkább Lindsay húga után fizetné a gyerektartást, amit az utóbbi fél évben valahogy elfelejtett.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!