Sztárvilág

2009.10.19. 10:44

Előkerült Angelina Jolie titkos naplója!

Vajon milyen Brad Pitt az ágyban? Mit gondol Angelina valójában legfőbb ellenségéről, Jennifer Anistonról? Végre kiderül az igazság! Angelina Jolie titkos naplójában ugyanis részletesen leírja a válaszokat.

Kiskegyed Online

Angelina Jolie titkos naplójára bukkant (?) a National Enquirer újságírója. Mivel a színésznőnek eszébe sem jutott, hogy valaha is nyilvánosságra kerül irománya, feketén fehéren leírja élete legpikánsabb sztorijait. Az említett lap újságírójának állítása szerint egy piacon akadt a kincsre: „Imádok bolhapiacra járni. Ahol lakom, Malibuban is minden héten kinézek, hátha találok valami kedvemre való kacatot. Az egyik ilyen alkalommal a kezembe került egy díszes napló. Az árus azt mondta, pár dollárért vette egy hajléktalantól, aki az utcán találta. Elég volt belelapoznom, hogy lássam, megfogtam az Isten lábát.” – nyilatkozta az újságíró. Tény, hogy sokan nagyon sok pénzt lennének hajlandóak fizetni a pikáns részletekért.

Pikáns részletek, megbotránkoztató tények

Mivel Angi- nek eszébe sem jutott, hogy valaha is idegenek kezébe kerül féltve őrzött naplója, őszintén, részletesen leírja élete legizgalmasabb sztorijait, kezdve onnan, hogy milyen pózban szeret szeretkezni Braddel, egészen odáig, hogy miért csábította el Pittet feleségétől, Jennifertől.

Higgyék el, izgalmasak a Bradről szóló részek. Van, ahol az elejétől a végéig leírja a szeretkezésüket, és még azt is megemlíti, melyik az a póz, ami neki, s melyik az, ami Bradnek nagy kedvence. Néhány évvel ezelőtti bejegyzésében pedig összehasonlította a férjét korábbi szeretőivel, és osztályozta is. És ez még nem minden: az újságíró azt állítja, Jolie egy bekezdés erejéig azt is megemlíti, hogy egyszer, mikor Braddel szeretkezett, végig ex barátjára, Billy Bob Thornton járt a fejében.

Az örök rivális: Jennifer Aniston

Angelina az állítólagos naplóban arról is ír, hogy annak idején tudatosan csábította el Anistontól Pittet. „Leírja például, hogy Anistont kezdettől fogva utálta. Sosem tudott megbékélni azzal, hogy egy általa üres fejű, szőke libának titulált nőből Amerika kedvence lehet. Eredetileg csak azért szemelte ki magának Bradet, hogy borsot törjön Jen orra alá, és ezzel is megalázza, de aztán közbeszólt a szerelem. Ettől viszont még édesebb lett a bosszú” – mondja az újságíró, aki azért nem árul el több részletet, mert ajánlatot tett Brangelináéknak.

A hallgatásnak ára van!

Az említett lap újságírója azért nem árul el több részletet a sztárpár életéről, mert alkut akar kötni Angelinával. Ügyvédein keresztül állítólag 1 millió dollárt, azaz mintegy 183 millió forintot követel hallgatásáért. „Ezt egyáltalán nem nevezném zsarolásnak – mondja a napló szerencsés megtalálója- Ő mindenáron szeretné visszakapni a naplót, én pedig vállalom, hogy sírba viszem a legpikánsabb titkokat. Nem hinném, hogy egymillió dollár olyan nagy összeg lenne neki, sőt még azt is vállalom, hogy ha meg tudunk egyezni, az összeg egy részét jótékony célra használom.” Angelináék hivatalosan még nem kommentálták a történteket.

alex

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!