Sztárvilág

2009.10.27. 09:31

Nem áll meg egy gyereknél a Jóban Rosszban sztárja!

Három hónapos Fridel Fruzsina kislánya, Luca. Mióta a kicsi megszületett, a sztár életében minden más háttérbe szorult, ám ő ezt egy cseppet sem bánja.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A korai kelés még nehezen megy, de délutánra Fruzsina már megállíthatatlan.
[/caption]Kislányuk születése után egy, másfél hónapig káosz uralkodott Fridel Fruzsináék otthonában, mára azonban már kialakult a napirendjük. „Nem panaszkodhatok, hiszen Luca csak kétszer kel fel enni egyelőre, és napközben is nyugalom van. Valószínűleg érzi rajtam, hogy kézben tartom a dolgokat, és már én is bízom magamban” – meséli a színésznő.

Csak a hajnali kelést nem bírja

„Nem voltam az a depresszióra hajlamos kismama, aki azért fordul magába, mert a nap nagy részét a négy fal között tölti. Most hirtelen rám szakadt sok teendő, de engem ez sem zavar, és nem esem kétségbe. Nem igénylem a segítséget, bár ha kérném, akkor sorban állnának a barátok és a rokonok. Megpróbálom úgy szervezni a teendőimet, hogy mikor Luca alszik, akkor takarítsak, mossak vagy főzzek. Egyedül a kora reggeli keléssel nyűglődöm egy kicsit, ám délután már olyan aktív vagyok, hogy csak éjfélkor kerülök ágyba. Annyira szeretünk szülők lenni, hogy biztosak vagyunk benne, nem állunk meg egy gyereknél. Talán egy év-két év múlva jöhet a második baba, hogy Luca se legyen egyke. Első gyerekes szülők vagyunk, de csak a normális kereteken belül aggódunk a kicsiért, nem hívjuk a gyerekorvost minden csuklásnál. Sokan adnak tanácsot, mindenkit meghallgatok, de inkább az ösztöneimre hallgatok. Egyet tudok biztosan: nem leszek szigorú szülő, inkább igyekszem az arany középutat megtalálni.”Nincs melegítő, zsíros haj

„Férjemmel, Gáborral tíz éve vagyunk egy pár és három éve házasok. Ő gyógyszerész, reggeltől estig dolgozik. Este, mikor hazaér, majd elájul a kislányától. A fürdetéssel mindig megvárjuk, számára az a nap fénypontja. Próbálunk egymással is foglalkozni, ezért igyekszem nem elhanyagolni őt. Bár mindketten elfogadjuk, hogy most kevesebb idő jut egymásra. Mégis, miután Luca már elaludt, miénk a világ. Soha nem voltunk az a televízió előtt ülő pár. Mindig csináltunk valami programot. Most ez ugyebár nem kivitelezhető, ezért például igyekszem egy finom vacsorával várni, majd éjszakába nyúlóan beszélgetünk. Gábor remek édesapa és férj, aki mindig meglep valamivel, legyen az egy szép virágcsokor, vagy apró figyelmességek, amitől újra és újra beleszeretek. Én pedig úgy gondolom, az a legkevesebb, ha megtisztelem azzal, hogy nem hagyom el magam, nem hanyagolom el a külsőmet. Nem melegítőben, zsíros hajjal várom otthon. Most is festem a körmöm, ápolom a bőröm és a hajam. Bár a terhesség alatt hét kilót szedtem fel, abból öt azonnal lement a szüléskor. Két kiló felesleg van rajtam, de a szoptatás miatt nem kezdek el fogyókúrázni. Inkább tornázni fogok, pontosabban jógázni, ahogy azt tettem a terhesség alatt is.

Részletek a ma megjelent Kiskegyedben!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!