Sztárvilág

2009.10.11. 07:00

Nem könnyű külön Détár Enikőéknek

Színházi kötelezettsége szólította el a színésznőt családjától. Bár egy hét nem a világ, a színészpár még soha nem töltött ilyen sok időt külön.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A Csárdáskirálynő miatt költözik Győrbe Détár Enikő.
[/caption]A kétgyermekes családanya mindössze egy hétig lesz távol családjától. Détár Enikő Győrbe utazott, ugyanis ott próbálják a Csárdáskirálynőt, melyet a Győri Nemzeti Színházban mutatnak be. Bár egy hét nem olyan sok idő, de ha az ember távol van a családjától, végtelennek tűnik. Ezért is döntött úgy férje, Rékasi Károly, hogy fiával, Zsebivel közösen elutaznak Győrbe és meglepik a színésznőt.Közös munka vidéken!

Utazásból ezután sem lesz hiány, de ekkor már Enikő férjével együtt fog utazni, mégpedig a munka miatt. Közös darabjuk, a Jelenetek egy házasságból, amit továbbra is játszanak vidéken. Nagy sikere volt, ezért indulnak újra útnak a Bergman darabbal – a nézők szerint a színész házaspár nagyot alakít a színpadon.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!