Sztárvilág

2009.10.10. 07:00

Ő vezethet részegen?

Egy jóságos kaliforniai bíró törölte Mel Gibson priuszát, így most makulátlan a színész-rendező előélete. Nagy az öröm, hiszen jó példát kell mutatnia nyolcadik gyermekének is!

Kiskegyed Online

Az Oscar-díjas színész-rendező nem mindig tudta hol a határ, ezért került már összetűzésbe a rendőrséggel.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Büszkén feszíthet új kedvese mellett a hamarosan már nyolcszoros apuka. A társadalom (legalábbis egy bíró) megbocsájtott neki.
[/caption]

Részegen autót vezet!?

Mel Gibsont még 2006-ban, Malibuban állították meg a rendőrök, ugyanis 140 km/h sebességgel hajtott és egy kissé megcsappant tartalmú tequilás üveget szorongatott a kezében vezetés közben. A rendőri intézkedés során a színész rasszista kijelentéseket tett, zsidózta a rendőröket, és úgy nyilatkozott, hogy a zsidók tehetnek arról, hogy háború van a világban. A kiszabott büntetés keretén belül elvonóra küldték, pénzbírságot szabtak ki rá, közmunkára ítélték, elvették a jogosítványát és három év próbaidőt kapott.És már törölték is a priuszt!

Gibson elmúlt három éve kihágások nélkül telt, így egy ügyvéd segítségével kérvényezte, hogy töröljék a priuszát a rendőri nyilvántartásból. Mivel elvégezte a kiszabott közmunkát, elvonón volt, és nyilvánosan elnézést kért a rasszista kijelentése miatt, és kihágások nélkül telt a próbaidő, ezért a napokban törölték a színész priuszát.

Aminek természetesen nagyon örül, hiszen, mint szülő jó példát kell mutatnia hét gyermekének. Ám az ausztrál színész kedvese Oksana Grigorieva közös babájukat várja, így Gibson hamarosan nyolcszoros apukának mondhatja magát, és talán nem botlik rendőrökbe hasonló módon, mint három éve.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!