népszerűség

2019.03.24. 17:26

A britek már most Oscart adnának az Elton John-filmnek

Nagy-Britanniában arra fogadnak, hogy a filmnek igen nagy sikere lesz.

Marbella, 2017. július 21. Elton John Grammy-díjas brit zenész koncertet ad a Starlite Fesztiválon a délspanyolországi Marbellában 2017. július 20-án. (MTI/EPA/Alf)

Forrás: MTI/EPA/Alf

Fotó: ALF

A fogadásokkal foglalkozó angol magazin, a Betting Reporter jelentése szerint 11/1 arányban fogadnak arra a bukmékereknél, hogy a legendás brit zenész-énekes, Elton John életrajzi filmje, a Rocketman elnyeri majd a legjobb filmnek járó Oscart, és a főszereplő Taron Egerton is aranyszobrot kap – olvasható a hirado.hu oldalán.

A ragyogó szereplés igencsak rendhagyó lenne, hiszen életrajzi film nagyon régen, 2001-ben nyert Oscart utoljára, mégpedig az Egy csodálatos elme, amely John Nash, a zseniális matematikus történetét mesélte el.

A Rocketman semmit nem titkol el Elton John káprázatos pályafutásával kapcsolatban: a sikerek mellett bemutatja a popsztár magánéletét is, olyan epizódokat is megjelenítve, mint hogy hogyan küzdött meg a depresszióval és a függőséggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!