Járvány

2020.03.23. 16:45

A járvány miatt elmarad Emma Stone esküvője

Nem szeretnék kitenni bármiféle veszélynek a több száz fős vendégsereget.

WESTWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 10: Actress Emma Stone arrives at the Los Angeles Premiere Of Sony Pictures' 'Zombieland Double Tap' held at the Regency Village Theatre on October 10, 2019 in Westwood, Los Angeles, California, United States. (Photo by David Acosta/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Emma Stone és vőlegénye most hétvégén mondták volna ki a boldogító igent Los Angelesben. A koronavírus miatt azonban jobbnak látták ha elhalasztják az esküvőt – adta hírül a Lokál.

Az Oscar-díjas színésznő kezét decemberben kérte meg Dave McCary. A szerelmesek az eljegyzés után azonnal szervezni kezdték életük legszebb napját, amire most hétvégén kerülne sor. A koronavírus miatt azonban Stone és párja úgy döntött: elhalasztják az esküvőt.

Nem szeretnék kitenni bármiféle veszélynek a több száz fős vendégsereget, akiknek egy része már egyébként is jelezte, a járvány miatt nem vesznek részt a nagy napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!