a család koordinátora

2020.01.30. 16:00

A serdülőkor komoly kihívások elé állítja Csollány Szilvesztert

Az Exatlon Hungaryben szereplő sportolót indulás előtt nagyon meglepte, hogy lázadó korban lévő 15 éves lánya elsírta magát.

Forrás: Hot!

Tizenöt évvel ezelőtt lett először édesapa az egykori olimpiai bajnok, majd három év múlva világra jött a második lánya is. Csollány Szilveszter azóta a családjának él.

Az utóbbi időben én lettem a család koordinátora. A feleségem főállásban dolgozik, persze nekem is van munkám, de én vagyok otthon, én főzök és én töltök több időt a gyerekekkel is – mesélte az egykori világklasszis sportoló.

Szilveszter hosszú évek után most az Exatlon Hungaryben mérettetheti meg magát újra. A Do­mi­ni­kai Köztársaságban zajló sportreality miatt már a karácsonyi ünnepeket sem tölthették együtt, és akár több hétig is távol kell még lennie a családjától.

Jól viselem, hogy távol vagyok tőlük. Persze hiányoznak, nagyon szeretem őket. De nincs semmi gond, itt egy új „családra” találtam. Nagyon jó a közösség, jókat beszélgetünk, és abszolút egymás támaszai vagyunk; olyan, mintha évek óta ismernénk egymást. Nagyon jó lenne esténként felhívni a lányokat, a feleségemet, hogy elmeséljem, mi történt, hogy vagyok, de nincs semmi gond. Tudtuk, hogy mit vállalunk. Az utolsó pár hétben a feleségem és a kisebbik lányom úgymond összevesztek a szeretetemen, és jobban felfogták, hogy nem leszek itt, és nem is fogunk tudni kommunikálni sem. Kitty akkor ezt szerintem nem érezte, de hajnalban, amikor útnak indultam Sopronból, elsírta magát. Ő már 15 éves, igazi lázadó tini, azt mondta, hogy menjek nyugodtan, ezért nagyon meglepődtem, hogy a búcsúzáskor elsírta magát – magyarázta az olimpiai bajnok. „Nagyon jó viszonyban vagyok mindkét lányommal, de persze a serdülőkor komoly kihívások elé állít. Tulajdonképpen én vagyok a sofőrjük, és a kocsiban sokat szoktunk beszélgetni. Hétköznap iskola után elég sok külön foglalkozásra járnak, ezekről is mindig beszámolnak nekem.”

Szilveszter lányai nem akartak élsportolók lenni, de a kisebbik rendszeresen mozog. „Kitty színésznőnek készül, énekórákra jár és zenét tanul. Kincső akrobatikus rock­and­rol­lo­zik, még nem versenyszerűen, de úgy tűnik, az is hamarosan eljön. Imádja, de nem hiszem, hogy profi szinten csinálja majd, bár ha mégis ahhoz lesz kedve, én mindenben támogatom.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában