Sztárpár

2019.10.01. 10:58

Antonio Banderas elárulta, miért szereti annyira 21 évvel fiatalabb kedvesét

A világhírű színésznél furcsábban senki sem bókol a szerelmének.

Antonio Banderas at the Photocall for the National Geographic Channel TV-Serie 'Genius: Picasso' at the Palace Hotel. Madrid, 21.03.2018 | Verwendung weltweit

Antonio Banderas barátnője, Nicole Kimpel gyönyörű szőkeség, öt nyelven beszél és foglalkozását tekintve befektetési bankár – az 59 esztendős spanyol színész mégsem ezért rajong érte, hanem mert olyan unalmas – írja a hirado.hu.

Mielőtt a hölgyek megsértődnének, az unalmas úgy értendő, hogy nyugis, legalábbis a színész volt feleségéhez, Melanie Griffith-hez képest.

„Nagyon diszkrét, nagyon nyugodt, racionális és semmin nem kapja fel a vizet – mondta Banderas a Mail on Sundaynek adott interjújában. – Szerintem életem korábbi szakaszában nem jöttünk volna ki ilyen jól egymással, mert Melanie nyughatatlansága rám is átragadt, és nagyon vonzott az a vad világ, amelyben ő élt.”

Banderas 2015-ben, válása után elhagyta Hollywood forgatagát, de azért egy-egy film erejéig visszatér. Legközelebb a Dolittle című filmben alakít egy kalózt, Rassoulit. A címszerepben Robert Downey Jr. lesz látható.

Borítókép: Antonio Banderas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!