karácsonyi ajándék

2017.12.02. 16:19

Aranyba öntötte magát Gwen Stefani

A 48 éves énekesnő meg sem próbálta leplezni bomba alakját.

US entertainer Gwen Stefani attends a state dinner for Italian Prime Minister Matteo Renzi, hosted by US President Barack Obama, on the South Lawn of the White House in Washington DC, USA, 18 October 2016. President Obama hosts his final state dinner, featuring celebrity chef Mario Batali and singer Gwen Stefani performing after dinner. Credit: Michael Reynolds / Pool via CNP - NO WIRE SERVICE -

A No Doubt énekesnője köztudottan sosem sosem riadt vissza a merész daloktól és az extravagáns ruhától sem. Legújabb karácsonyi albumának, a You Make It Feel Like Christmas-nek a népszerűsítő turnéján azonban még így is képes meglepni mindenkit: ugyanis egyik ruhája különlegesebb, mint a másik. A 48 éves énekesnő ráadásul nemcsak büszke hibátlan alakjára, de igyekszik minél többet megmutatni magából, rajongói őszinte örömére.

Legutóbb például egy Los Angeles-i bevásárlóközpontban testhezálló aranyruhában pompázott, és a képek tanúsága szerint igencsak átérezte a karácsony szellemét. A különleges szabású ruhakölteményben ugyanis pont úgy nézett ki, mint egy nagy, aranyló szaloncukor.

Íme:

Az énekesnő vadiúj karácsonyi dalát pedig itt meg is hallgathatja:

Borítókép: AFP / Michael Reynolds / Pool via CNP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!