Majka & Curtis

2017.10.17. 13:10

Arénába lép a két nagyszájú rapper

Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fellépést követően a híres duó először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában 2018. március 17-én.

Forrás: sajto

Csaknem 15 éve ismertük meg a Való Világ első szériájából Majkát, aki mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb figurája lett. Zenei karrierje kezdetén sem fogta vissza magát: szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci vagy Tyson.

Curtisszel készített nagy sikerű, Fonogram-díjas „Belehalok” című dala évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is közel 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet.

Bátran kijelenthetjük, hogy Majka és Curtis duója megérett egy igazi arénás bulira, ahol sok ezer ember előtt, soha nem látott csomagolásban adják majd elő az olyan számaikat, mint a Magyar vagyok, a Csak te létezel vagy az Elvitted a szívemet.

A jövő év kiemelt fontosságú koncertje igazán egyedi élménynek ígérkezik, különleges látvánnyal, vendégekkel és a legnagyobb slágerekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában