Nagyon Balaton

2017.08.20. 09:24

Az Alma együttes ad kompkoncertet a Balatonon

Az Alma együttes a következő fellépője a Nagyon Balaton rendezvénysorozat kompkoncertjeinek, az eseményre augusztus 25-én kerül sor a Balatonon, Tihany és Szántód között.

A felújított Kossuth komp délelőtt tíz órakor fut ki a tihanyi révből a különösen a gyermekek körében népszerű zenekarral és közönségével a fedélzetén. Indulás előtt Varázs Tamás bűvészshow-val szórakoztatja az érdeklődő családokat.

A „családi kompkoncert” színpadi produkciói alatt lehetőség lesz horgászbotot és legyezőt készíteni, levendulászsákot varrni és óriás kirakóval játszani. A fedélzeten extra mosdók, ülőhelyek, árnyékolók és büfé is szolgálja a családok kényelmét, aki szeretne, saját tízóraiját is felviheti a hajóra.

A fel- és leszállás Szántódon és Tihanyban is lehetséges, az eseményre jegyek online a nagyonbalaton.hu, a jegy.hu oldalain, vagy személyesen Budapesten, az Akvárium klub jegypénztárában vásárolhatók meg.

A Nagyon Balaton három eseményből álló idei kompkoncert-sorozatát a Stereo MC's brit hiphop csapat nyitotta meg július 28-án, az Alma együttest zárásként a Tankcsapda követi szeptember 16-án. A debreceni rockerek koncertjére már elővételben elkelt minden jegy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!