Akár egy menyasszony

2019.10.30. 13:10

Dakota Johnson meseszép ruhában tündökölt

A hófehér egyértelműen az ő színe.

US actress Dakota Johnson arrives to attend the 11th Annual Governors Awards gala hosted by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences at the Dolby Theater in Hollywood on October 27, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Hófehérben a vörös szőnyegen? Bizony a sztárok előszeretettel adóznak az ártatlanság oltárán, és pózolnak a fotósoknak, mintha csak menyasszonyok lennének. Dakota Johnson sem tett másképp, ő a tiszteletbeli Oscar-díjakat kiosztó Kormányzók-bálján tündökölt egy gyönyörű Brandon Maxwell kreációban, ellopva ezzel a show-t – írja a Harper’s Bazaar alapján a Híradó.

A gyakorlatilag melltartónak is beillő felsőrészből és hosszú szoknyából álló ruha vonzotta a tekintetet, kifejezetten illet Dakota modern egyszerűségéhez, ő is egyike azoknak a színésznőknek, akik a kevesebb több elvét vallják.

Dakota szettjét egyébként egy bámulatos gyémánt fülbevalóval tette tökéletessé, haját csak félig feltűzve viselte, és ahogy megszokhattuk tőle, ezúttal is a védjegyévé vált frufruval. Bár Johnson egyedül jelent meg az eseményen, a sok rosszindulatú pletykával ellentétben továbbra is boldog párkapcsolatban él a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!