Lebilincselve nézné

2019.02.13. 16:34

Daniel Radcliffe szívesen látna egy Harry Potter feldolgozást

A színész szerint például egy Tekergők spin-off óriási siker lenne.

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

A színész biztos benne, hogy nem is olyan sokára új feldolgozás készül J. K. Rowling történetéből.

Gondoljunk csak a Pókemberre! Hány feldolgozás készült már belőle? Csak a 2000-es években három verzió is született, így Daniel Radcliffe kijelentésében tulajdonképpen nincs is semmi meglepő. A jó történetek újra és újra megihletik Hollywoodot – írja a dailymail.co.uk-ra hivatkozva a hirado.hu.

Az IGN-nek nyilatkozó színész, akit egyértelműen a varázslótanoncról szóló filmek tettek világhírűvé, sokakat meglepett nyilatkozatával, holott nagyon is ésszerű az elképzelése, miszerint még életében újranézheti majd a filmeket valaki más főszereplésével, aminek egyébként nagyon örülne.

“Érdekes látni, hogy még mindig mennyire népszerűek a filmek, jelenleg mintha valami szentség védené őket, de egy ponton elhalványul majd a fényük. Érdekes lenne, ha remake készülne a történetből, ha újraforgatnák a filmeket, vagy sorozat lenne belőle. Lebilincselve nézném” – vallotta be Daniel, aki szerint egyébként egy Tekergők spin-off óriási siker lenne.

A Tekergők csapatát négy roxforti diák alkotta, James Potter (Ágas), Sirius Black (Tapmancs), Remus Lupin (Holdsáp), és Peter Pettigrew (Féregfark), akik együtt készítették el a Tekergők térképét, mely később Harry Potternek is jó szolgálatot tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!