Rosszul esett

2018.12.10. 07:56

Demjén Ferencet baleset érte

„Még mindig kék-zöld a bal vállam” – számolt be a kellemetlenségről az énekes, aki szerencsére csak zúzódást szenvedett.

Budapest, 2016. december 30. Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerzõ, elõadómûvész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Sajtóértesülésekre hivatkozva a Bors Online azt írta, Demjén Ferenc „Rózsi” szerencsétlenül esett el az otthonában.

„Sajnos, megint volt egy balesetem, de lekopogom, ezúttal semmim sem törött el, és ami a legfontosabb, egyetlen koncertet sem kellett lemondanom.

Csak zúzódást szenvedtem, bár ez is elég lassan gyógyul.

Fájdalmam már nincsen, de így is nagyon kellemetlen. Még mindig kék-zöld a bal vállam” – idézi a portál az énekest, akinek 2016-ban egyszer már darabokra tört a jobb felkarja.

„Épp jöttem ki a fürdőszobából, és megcsúsztam az előszoba gránitlapján, ráadásul pont a problémás lábammal. Van szőnyeg a fürdőnkben, valahogy mégis vizes maradt a papucsom talpa, valószínűleg a pára miatt, mert kint akkor már hűvösebb volt. Megijedtem, hogy megint műteni és gipszelni kell, de az orvos megnyugtatott, csak zúzódást szenvedtem” – idézte fel Demjén.

Borítókép: Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerző, előadómûvész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában