veszély

2018.08.04. 21:56

Csaknem megkéselték koncert közben Pásztor Annát

Az Anna and the Barbies énekesnőjét éveken át zaklatta és fenyegette egy férfi, aki pénteken be is váltotta volna ígéretét.

Tataháza, 2017. június 24. Pásztor Anna énekes az Anna and the Barbies együttes koncertjén a tatai Víz, zene, virág fesztiválon 2017. június 24-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Hátborzongató történetet osztott meg a Facebookon Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője. Anna egy most feltöltött videóban arról beszélt, hogy egy férfi éveken át bombázta üzenetekkel, többször szerelmet vallott – mindezt azután is folytatta, hogy Anna és a párja is megkérte, hogy hagyja abba – írja a Bors.

A férfi nem hagyott fel az üzengetéssel, sőt fenyegetőzni kezdett, hogy egy koncerten késsel támad majd az énekesnőre.

A zenekar pénteken a Budapest Parkban lépett fel, ahova a férfi tényleg elment, cipőjébe pedig egy kést rejtett. Szerencsére Anna már előre szólt a Park biztonsági őreinek, akik közel ötezer ember között még időben megtalálták a férfit, akit három napra elzárt a rendőrség.

Pásztor Anna a videóban mindvégig hangsúlyozta, hogy nem tekinti magát áldozatnak, és hogy továbbra is folytatja a zenélést, bár valószínűleg óvatosabb lesz, ha arról van szó, hogy beugorjon a tömegbe.

Borítókép: MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában