igent mondott

2019.03.10. 14:35

Eljegyezte szerelme Jennifer Lopezt

Romantikus nyaralásukon Alex Rodriguez hatalmas gyémántgyűrűt húzott az énekesnő ujjára.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Hector Retamal

Jennifer Lopez és az egykori baseballjátékos, Alex Rodriguez eljegyzéssel pecsételte meg két éve tartó szerelmét.

Szombaton az énekesnő egy igen sokatmondó fotót tett közzé Instagram oldalán, melyen keze kedvese kezében pihen, ujján pedig egy elképesztő méretű gyémánt csillan fel a lemenő nap fényében.

Bár a képaláírásnak Jen csupán sok-sok szívecskét írt, a fotóhoz nem is kell több magyarázat. Alex saját közösségi oldalán azért odaírta a felvételhez, hogy “igent mondott”.

Az eljegyzés részleteiről egyelőre nincs pontosabb információ, de azt tudni lehet, hogy éppen romantikus nyaralásukat töltik, mely tökéletes alkalom volt A-Rod számára a nagy lépéshez.

A pár 2017 óta van együtt, néhány hónapja pedig össze is költöztek. Jennifernek ez lesz a negyedik házassága, előző férje Marc Anthony volt, akitől ikrei, Emme és Max születtek.

Rodriguez is volt már házas, pszichológus exétől, Cynthia Scurtistől 2008-ban vált el. Két gyermekük született, Ella Alexander és Natasha Alexander, akik egyébként nagyon jól kijönnek Lopez csemetéivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!