még nem biztos

2019.03.11. 11:22

Emma Watson lehet a Fekete Özvegy másik főszereplője

Néhány buktató után ismét sínen van a Marvel filmje, melynek főszerepét elvileg Scarlett Johansson játssza majd, akárcsak a Bosszúállók-filmekben.

Emma Watson attends the Vanity Fair Oscar Party at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Los Angeles, USA, on 04 March 2018. | usage worldwide

Forrás: AFP/DPA PICTURE-ALLIANCE

Fotó: Hubert Boesl

A színésznő izgatott a történetben rejlő lehetőségek miatt, mivel Natasha Romanoff múltja igen sok titkot rejteget még. A forgatókönyvírók nagy valószínűséggel Oroszországba helyezik majd a sztorit, de legalábbis egy részét.

A legfrissebb hírek szerint a stábhoz csatlakozik Sebastian Stan is, aki Buckyt alakítja a Bosszuállókban. Bucky a képregényekben a trénere volt Fekete Özvegynek.

Jelenleg a készítők egy másik női főszereplőhöz keresik a legmegfelelőbb színésznőt, akit pedig szívesen látnának, az a Harry Potter sztárja, Emma Watson. Egyelőre még semmi sem biztos, ugyanis Alice Englert (Lenyűgöző teremtmények), Florence Pugh (Családi bunyó), és Dar Zuzovsky (Hostages) is versenyben van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!