csakis őt

2019.09.28. 14:35

Exférje újra megkérné Mariah Carey kezét

Nick Cannon színész, rádiós- és tv-s műsorvezető mindig is házasságellenes volt, mégis feleségül vette 2008-ban az amerikai énekesnőt.

Singer Mariah Carey and her husband Nick Cannon (2-R) leave the 2008 World Music Awards at the Sporting Club, Monte Carlo, 09 November 2008. Photo: Hubert Boesl

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Hubert Boesl

A még mindig csak 38 esztendős férfi T. I. Harris Expeditiously című podcast-show-jában mondta el, hogy soha többé nem akar még csak kapcsolatban sem élni nőkkel, de ha alkalma volna rá, Mariah Carey lenne a kivétel, akit újra feleségül venne – írja a hirado.hu a HollywoodLife.com cikke alapján.

„Nagyon hűséges voltam a házasságomban, de már nem akarok kapcsolatban gondolkozni többé.

Az, hogy annak idején szétmentünk, nem hozható összefüggésbe egyik fél hűtlenségével sem” – magyarázza Cannon 2008-tól 2014-ig tartó házasságát Mariah Careyvel, akivel csak 2016-ban tudtak elválni.

„Megpróbáltam, de nem az én műfajom. Azonban amíg házas voltam, a legjobb énemet adtam bele. Ha mégis valaha újra elcsábulnék, azt csakis Mariah-val tudnám elképzelni”

– hívta fel magára a bulvársajtó figyelmét Nick Cannon.

Borítókép: Mariah és Nick még 2008-ban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!