Mikrofonpróba

2017.11.01. 12:15

Fellegi Lénárd örömmel várja a műsorvezetés lehetőségét

Az utolsó pillanatig várt a jelentkezéssel, és nem versenyként tekintett a megméretésre – nyilatkozta Fellegi Lénárd, a Bartók Rádió Mikrofonpróba című tehetségkutató műsorának győztese az M1 csatorna szerda délelőtti műsorában.

Hozzátette: végig azt érezte, hogy kollégaként kezelik, és hogy mindenki próbálja átadni neki a tudását. Az is elárulta: nagy örömmel várja a műsorvezetés lehetőségét.

Bősze Ádám, a Bartók Rádió kiemelt szerkesztő-műsorvezetője elmondta, bőven száz felett volt a jelentkezők száma, és közülük kellett kiválasztani azt a tíz embert, akik továbbmehettek a későbbi középdöntőbe és a döntőbe. Mint mondta, a Mikrofonpróba nem csak a tehetségek felkutatásáról szólt, hanem új műsortípus is született, valamint arra is kiváló volt, hogy reflektorfénybe kerüljön a Bartók Rádió.

Ahogy arról már beszámoltunk, a közönség szavazatai alapján Fellegi Lénárd lett a Bartók Rádió Mikrofonpróba című műsorvezetői tehetségkutatójának győztese. A hétfői döntőbe bejutott két versenyző, Fekete Dániel és Fellegi Lénárd már reggel hat órától közösen vezette a Muzsikáló reggel és a Muzsikáló délelőtt című műsorfolyamot, profi műsorvezető segítsége nélkül. A két döntősre különböző feladatok vártak: élő telefoninterjúkat készítettek, játékokat vezettek, kulturális híreket olvastak, valamint műsorokat kellett fel- és lekonferálniuk.

Borítóképünkön Fellegi Lénárt. Forrás: mediaklikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában