vesekő

2017.08.14. 10:01

Hamarosan kiengedik a kórházból Macklemore-t

Óriásit bulizott a Szigeten a rapper, utána sajnos a kórházban kötött ki. Szerencsére nincs komoly baja, nemsokára újra bulizhat. Úgy tűnik azonban, hogy mostanában rájár a rúd, nemrég autóbalesete volt, jól teszi, ha vigyáz magára.

Budapest, 2017. augusztus 12. Benjamin Haggerty énekes az amerikai Macklemore & Ryan Lewis koncertjén a Hajógyári-szigeten a 25. Sziget fesztivál második napján, 2017. augusztus 12-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Szombaton az egyik legfontosabb esemény volt a Szigeten a Macklemore & Ryan Lewis koncertje, ahol nagy tömeg előtt, felszabadultan játszottak a zenészek, és igen jó volt a hangulat. Jókedvükben egy gumiférfit is a színpadra vittek. Azonban a jókedv csak a buli erejéig tarthatott ki, mert nem sokkal a zenélés vége után már mentőautóval száguldott Macklemore a kórházba.

Sokáig szerencsére nem kellett a rajongóknak találgatni, hogy mi történt a zenésszel. Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke hamarosan jelezte, vesekő gyanúja áll fenn. Mint hozzátette: a sztárt hamarosan kiengedik a kórházból.

Több helyen is olvashattuk, hogy Macklemore, mielőtt Budapestre repült volna, balesetet szenvedett. Egy kisteherautóval ütközött frontálisan, szerencsére karcolás nélkül úszta meg a találkozást. Ha így áll a csillagzata, jól teszi, ha vigyáz magára a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!