Van humora

2019.09.04. 11:44

Hatalmasat trollkodott pár turistával II. Erzsébet királynő

Egy kis viccért neki sem kell a szomszédba mennie.

Britain's Queen Elizabeth II reacts as she meets residents during her tour of Priory View, an independent living scheme for older residents, in Dunstable, north-west of London, on April 11, 2017. (Photo by PETER NICHOLLS / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Az angol humor messze földön híres, elég csak Mr. Beanre vagy a Monthy Phytonra gondolni – ám úgy tűnik, II. Erzsébet is humoránál van. Egy, a brit uralkodó védelméért felelős tiszt, Richard Griffin ugyanis igencsak mókás történetet osztott meg róla a Times of Londonnak – írja a Borsonline.

Történt egyszer, hogy pár amerikai turista véletlenül belefutott a királynőbe és testőrébe Skóciában, a Balmorali kastélynál. Őfelsége egyszerű öltözékben és kendőben volt, így a turistáknak még véletlenül sem esett le, hogy ki ő. Olyannyira nem, hogy meg is kérdezték,

itt lakik-e a környéken, és találkozott-e valaha a királynővel.

II. Erzsébet azt válaszolta, hogy valóban a környéken lakik, majd rámutatott a mellette álló tisztre, és azt mondta: ő pedig már találkozott a királynővel.

Mondanunk sem kell: Griffin volt a testőr, aki “találkozott a királynővel” – így első kézből tudott beszámolni a brit uralkodó humorérzékéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!