Egészséges élet

2019.05.05. 11:46

Így edzett szerepére a Fekete özvegy

Scarlett Johansson jobb formában van, mint eddig bármikor.

Avengers L ere de l Ultron Marvel s Avengers Age Of Ultron 2015 Real Joss Whedon Scarlett Johansson. Collection Christophel © 2015 Marvel sudios

Forrás: AFP

Scarlett Johansson Eric Johnson személyi edző segítségével érte el azt, hogy tökéletes alakítást nyújtson a Fekete özvegy szerepében – írja a CsupaSport.

Mint ismertetik,

a színésznő 12 héten át heti 4-5 alkalommal edzett, nagyon intenzív 45-60 perces edzéseken vett részt már reggel hat órakor.

A sztár nem akarta a családjától, legfőképpen a kislányától elvenni az időt, így míg a gyerek aludt, ő az edzőteremben izzadt.

A cikk szerint Johansson számára nem az volt a cél, hogy fogyjon, vagy hogy a testzsírszázalékát csökkentse, hanem az, hogy minél jobb legyen az állóképessége. A hagyományos kardiogyakorlatokat azonban egyáltalán nem szereti. Sokkal szívesebben csinált inkább rövid sprinteket, súlyzós gyakorlatokat, kettlebelledzéseket és küzdősportos tréningeket. Ezek mellett kipróbálta a bikram jógát és a pilatest is – sorolja az életmódváltás elemeit a cikk.

Scarlett Johansson
Fotó: AFP / Collection Christophel © Marvel studios / Paramount pictures

Arról is beszámol az írás, hogy a színésznő étrendjén is változtattak.

Johansson magas szénhidrát- és alacsony zsírtartalmú napokat, majd alacsony szénhidrát- és magas zsírtartalmú napokat tartott, miközben a fehérjebevitele szinte ugyanannyi volt.

A magas szénhidrátnapokon 105 gramm fehérjét, 125 gramm szénhidrátot és 35 gramm zsírt ehetett. Az alacsony szénhidrátos napokon pedig 115 gramm fehérje, 75 gramm szénhidrát és 50 gramm zsír volt a megengedett.

A másik fontos szempont az étrendjében pedig az volt, hogy

az esti és a következő nap reggeli étkezése között 12 órának el kellett telnie.

A kemény munka meghozta az eredményét.

„Erősebb vagyok, mint tíz évvel ezelőtt, döbbenetes, hogy mire vagyok képes” – idézi a cikk a 34 éves színésznő nyilatkozatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!