Nemzeti Vágta

2017.09.16. 21:48

Így vágtattak a jótékony sztárok

A Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán több híresség is nyeregbe szállt.

Budapest, 2017. szeptember 16. Puzsa Patrícia, Adorjáni Bálint és Bács Péter (b-j) színművészek a célban a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán a Hősök terén 2017. szeptember 16-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Nemzeti Vágtán immár hagyomány, hogy a lovakat kedvelő hírességeink nem önmagukért, hanem jótékony célból, egy alapítványt vagy egyéb szervezet érdekében szállnak versenybe.

Idén nyereményével az első helyezett Sipos Imre a Magyar Lovasterápia Szövetséget, a második Adorjáni Bálint a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot, a harmadik Bács Péter a Magyar Speciális Olimpiai Szövetséget, Puzsa Patrícia a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, Barabás Kiss Zoltán pedig a Kézenfogva Alapítványt támogatta.

Sipos Imre (b), Adorján Bálint (b2), Puzsa Patrícia (b5), Barabás Kiss Zoltán (b6), Bács Péter színművészek (j3), valamint Janza Frigyes, a Magyar Lovasterápia Szövetség képviselője (b3), Romhányi Tamás, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője (b4), Pordán Ákos, a Kézenfogva Alapítvány ügyvezető igazgatója (j4) és Péter Dávid speciális olimpikon (j2) a Nemzeti Vágtán MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

Borítókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában