Királynői kegy

2020.05.27. 17:32

II. Erzsébet megengedte Boris Johnsonnak, hogy nála eddzen

II. Erzsébet királynő engedélyt adott Boris Johnson brit miniszterelnöknek, hogy a Buckingham-palota területén eddzen.

2020. március 25-én készített képen Boris Johnson brit miniszterelnök távozik a londoni kormányfői rezidenciáról, a Downing Street 10-bõl.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Will Oliver

A The Telegraph című brit portál szerdai beszámolója szerint

a testmozgás a Covid-19 betegségből felépülő Johnson heti rutinjának része.

Az, hogy ennek helyszínéül most a Buckingham-palota udvara szolgál, segít enyhíteni a Johnson védelmével kapcsolatos aggodalmakat. A brit kormányfő ugyanis előszeretettel fut nyilvános helyeken.

A brit uralkodó londoni rezidenciája hatalmas kerttel és egy szabadtéri teniszpályával is rendelkezik.

Az 55 éves Johnson nagy rajongója a tenisznek.

A portál egy képet is közölt a brit kormányfőről, amint keddi edzését követően piros pólóban, kék sortban és sportcipőben visszatér hivatalos rezidenciájára és hivatalába, a Downing Streetre.

Johnsont korábban már a Lambeth Palotának, a canterburyi anglikán érsek londoni rezidenciájának a kertjében is látták futni.

A Buckingham-palotát idén nyáron nem nyitják meg a látogatók előtt a járvány miatt. A 94 éves II. Erzsébet és 98 éves férje, Fülöp herceg még márciusban a királyi család windsori rezidenciájára távozott.

Borítókép: 2020. március 25-én készített képen Boris Johnson brit miniszterelnök távozik a londoni kormányfői rezidenciáról, a Downing Street 10-ből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!