borzongató

2018.04.22. 20:52

Ismét a sikerlisták élére került a Hang nélkül

John Krasinski thrillere megelőzte a múlt heti győztes Rampage - Tombolás című akciófilmet Amerikában.

Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe and Millicent Simmonds attending the 'A Quiet Place' premiere at AMC Lincoln Square on April 2, 2018 in New York City. | Verwendung weltweit

A Paramount Pictures filmjére három hete, bemutató hétvégéjén oly sokan váltottak jegyet – 50,3 millió dollár értékben -, hogy elnyerte az év második legerősebben nyitó filmje címet. A 17 millió dollárból készült film három hét alatt 132,4 millió dollárt keresett az észak-amerikai piacon.

A múlt héten, premierhétvégéjén a Rampage – Tombolás 34,5 millió dollárt (8,7 milliárd forintot) keresett az amerikai és kanadai mozikban, megelőzve a Hang nélkült. Dwayne Johnson új filmje ezen a hét végén Észak-Amerikában visszaesett a második helyre 21 millió dolláros bevétellel. Kínában viszont továbbszárnyalt, és az elmúlt tíz napban 105 millió dolláros jegyeladással vezeti a kínai kasszasikerlistát a Maojan kínai filmes adatbank szerint. Világszerte 283 millió dollárt forgalmazott.

A hét új filmbemutatója, a Túl szexi lány Amy Schumer főszereplésével csak a harmadik helyet szerezte meg az észak-amerikai kasszasikerlistán, 16,2 millió dollárral.

Borítókép: DENNIS VAN TINE / GEISLER-FOTOPRESS / DPA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!