producerek

2019.04.11. 19:33

Jó ügy érdekében fogott össze Oprah Winfrey és Harry herceg 

A mentális egészség fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex listens to the Youth Ambassadors Mental Health Champions during a visit to YMCA South Ealing in west London on April 3, 2019, to learn more about their work on mental health and see how they are providing support to young people in the area - YMCA South Ealing is part of ‘YMCA St Paul's Group’, which provides services across South West, South and East London, and is one of the largest YMCAs in Europe. The South Ealing association primarily provides supported housing, providing somewhere to live for 150 young people who are having to deal with issues such as homelessness, mental illness, are recovering from substance misuse, or are fleeing domestic violence. (Photo by

Forrás: Adrian DENNIS / POOL / AFP

Harry brit herceg és Oprah Winfrey amerikai műsorvezető közösen készít televíziós sorozatot a mentális egészségről az Apple idén ősszel induló streaming szolgáltatása számára.

A Kensington-palota szerdai bejelentése szerint Harry és Oprah társkészítőkként és producerekként jegyzik a 2020-ban induló szériát.

„Őszintén hiszek abban, hogy a jó mentális egészségnek, a mentális fittségnek kulcsszerepe van abban, hogy valaki jó vezető legyen, hogy a közösségek hatékonyan működjenek, hogy az ember céltudatos lehessen”

- fogalmazott a 34 éves sussexi herceg Instagram-oldalán, hozzátéve, hogy nagy büszkeséggel tölti el, hogy Oprah-val dolgozhat együtt a projekten.

A herceg régóta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a mentális egészségről nyíltan merjenek beszélni az emberek.

2017-ben maga is őszintén beszélt arról, hogy édesanyja, Diana hercegnő halála után csaknem két évtizedig küszködött a magába fojtott gyásszal, az ezzel járó agresszióval egészen addig, amíg végül lelki segítségnyújtásra szorult.

Az Apple márciusban mutatta be Apple TV+ elnevezésű streaming szolgáltatását, amellyel reményei szerint sikerül betörnie a Netflix, az Amazon és a Hulu uralta piacra.

A tervek szerint idén ősszel induló szolgáltatás a „világ legkreatívabb történetmesélői”, köztük Oprah Winfrey és Steven Spielberg által jegyzett exkluzív programokat fog kínálni a felhasználóknak.

Borítókép: Harry herceg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!