kórházban ápolják

2018.07.08. 17:41

Kicsinek bizonyult a színpad a Gorillaz énekese számára

A brit popbanda énekese a dániai Roskildei Fesztivál zárókoncertjén esett le a színpadról és megsérült.

In this Saturday, July 7, 2018 photo, British band Gorillaz with musician Damon Albarn in front performs on the the Orange Stage during the Roskilde Festival in Roskilde, Denmark. Their performance was cut short when rapper Del the Funky Homosapien fell from the stage during their performance of their breakthrough single Clint Eastwood towards the end of the show. After the accident Del the Funky Homosapien was taken to local hospital and Damon Albarn ended the concert..

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Torben Christensen

A Del the Funky Homosapien nevű rapper akkor esett le a színpadról, amikor az együttes Clint Eastwood című nagysikerű számát adták elő. Ez volt a fellépés utolsó dala, így a közönséget alig érte csalódás, amikor bejelentették, hogy vége van a koncertnek.

A zenészt kórházban ápolják, sérülésének mibenlétét nem közölték, de ő maga egy rövid Twitter-üzenetben arról adott hírt, hogy jól van.

„Mindenkinek köszönöm a szeretetet. Jól vagyok, de egy darabig még kórházban kell maradnom, ahol nagyon kimagasló színvonalú ápolásban részesülök” – írta.

A négynapos dániai fesztiválon idén százezer ember vett részt, a szervezők munkáját 30 ezer önkéntes segítette. A szervezők közlése szerint a legnagyobb nézőközönséget Eminem szerda esti fellépése vonzotta, a fesztivál történetében először százezer ember vett részt a rajta. Csütörtökön Bruno Mars, pénteken Nick Cave adott nagysikerű koncertet.

Borítókép: Del the Funky Homosapien a dániai fesztiválon, a baleset előtt

Forrás: AFP/Torben Christensen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!