végre jó hír

2017.08.30. 19:10

Kiderült, mikor tér vissza a Barátok közé Rékasi Károly

Rékasi, aki a zűrös, törvényszegő Bartha Zsoltot alakítja a Barátok közt című produkcióban, a sztori szerint lelépett Mexikóba. Végre megtudhatják a rajongók, hogy meddig tart a nyaralás.

A színész 2015 nyarán borzalmas motorbalesetet szenvedett; többször kellett műteni, lelkileg és fizikailag is iszonyatos megpróbáltatáson esett át. Egyebek között fejsérülést, boka-, medence- és combcsonttörést diagnosztizáltak nála az orvosok, hosszú ideig kellett kórházban feküdnie.

Egy interjúban pedig azt is elmondta, hogy anyagilag a csőd szélére került, volt, hogy penészes kenyeret evett.

Szerencsére Rékasi Károly egyre jobban van, és a mostani nyilatkozatára bizonyára régóta sokan várnak.

„Kiböjtöltük. Kétéves böjt volt, de meglett. Annyi biztos, hogy még ebben az évben Bartha Zsolt kikandikál a nézőkre a képernyőről. Mostanra lettem üzemképes. Szeretnék ezerrel visszajönni! Szeretném, ha nagyon belekerülne Bartha a forgásba, az életbe.”

-mondta a színész.

„Ha az embertől elveszik, hogy tervezhesse a holnapját, a jövőjét, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Ez megszűnt! Semmi sem olyan, mint régen volt, de nem próbálom ezt visszaállítani.”

– magyarázta a Fókusznak.

„Húsz hónapon keresztül hiába adott ki instrukciót az agyam a combomnak, nem engedelmeskedett... azóta próbálom erősíteni.”

– tette hozzá.

Rékasi, aki a zűrös, törvényszegő Bartha Zsoltot alakítja a Barátok közt című produkcióban, a sztori szerint lelépett Mexikóba. De hamarosan visszatér Magyarországra:

Borítókép: MTI / Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!