gyermekálom

2019.12.10. 17:20

Kiderült, milyen karácsonyi ajándékra vágyik leginkább Sarolta hercegnő

Tagadhatatlan, hogy ebben is dédnagymamájára hasonlít.

A handout photograph released by Kensington Palace on May 1, 2019 and taken by Britain's Catherine, Duchess of Cambridge in April 2019, shows her daughter Britain's Princess Charlotte of Cambridge at their home in Anmer, Norfolk, east England, and released to mark Princess Charlotte's fourth birthday. (Photo by THE DUCHESS OF CAMBRIDGE / KENSINGTON PALACE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / DUCHESS OF CAMBRIDGE" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS NO MERCHANDISING NO SOUVENIRS - RESTRICTED TO SUBSCRIPTION USE - NO SALES - NO DIGITAL MANIPULATION OF IMAGE - NO USE AFTER 31 DECEMBER, 2019 - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS /

Forrás: AFP

Fotó: KENSINGTON PALACE

A Mirror magazin megtudta, mit szeretne a Télapótól karácsonyra Katalin hercegné és Vilmos herceg tüneményes kislánya, Sarolta. Mint kiderült, épp olyan szerelmese a lovaknak, mint dédnagymamája, Erzsébet királynő, így aztán nem is meglepő, hogy listájának első helyén egy póni szerepel.

A lapnak nyilatkozó bennfentes szerint még egyáltalán nem biztos, hogy a szülők teljesítik a négyévesük álmát, Vilmos kifejezetten rossz ötletnek tartja a dolgot, szerinte gyermeke még túl kicsi hozzá, egy évet még várna egy ilyen meglepetéssel.

Mindeközben hatéves bátyja, György ettől kisebb ajándékokra vágyik, a sportért rajongó herceg új teniszütőt vagy asztalit focit szeretne, de ha lehet hinni a bennfentesnek, ő is, és húga is kap egy-egy gyerekeknek való konyhai eszköz szettet, ugyanis mindketten imádnak édesanyjukkal tevékenykedni a konyhában, és legfőképpen óriási felfordulást okozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!